onlinenews onlinenews .

onlinenews

دلايل افتادن ايمپلنت

ايمپلنت‌هاي دنداني يكي از بهترين راهكارها براي جايگزيني دندان‌هاي از دست رفته هستند. با اين حال، عليرغم نرخ موفقيت بالا، برخي افراد ممكن است با مشكلاتي مانند افتادن ايمپلنت مواجه شوند..

ساير مقالات : بررسي افتادن ايمپلنت داخل سينوس

1. عدم يكپارچگي استخواني (osseointegration ناكامل)

يكي از مهم‌ترين عوامل موفقيت ايمپلنت دندان، فرآيند يكپارچگي استخواني است كه در طي آن ايمپلنت به استخوان فك جوش مي‌خورد. اگر اين فرآيند به درستي انجام نشود، ايمپلنت قادر به تحمل نيروهاي وارد شده نخواهد بود و در نتيجه ممكن است بي‌ثبات شده و بيفتد. عواملي مانند تراكم استخواني ناكافي، عفونت و يا وارد شدن نيروهاي زودهنگام به ايمپلنت مي‌توانند اين فرآيند را مختل كنند.

2. عفونت و التهاب

عفونت در اطراف ايمپلنت، كه به نام "پري ايمپلنتيت" شناخته مي‌شود، يكي از دلايل اصلي افتادن ايمپلنت است. باكتري‌ها مي‌توانند باعث التهاب بافت‌هاي اطراف ايمپلنت شوند و با كاهش قدرت پيوند استخوان و ايمپلنت، ثبات آن را به خطر بيندازند. رعايت نكردن بهداشت دهان و دندان، سابقه بيماري‌هاي لثه‌اي، و سيگار كشيدن از عواملي هستند كه خطر عفونت را افزايش مي‌دهند.

ساير مقالات : بررسي جزئيات هيلينگ ايمپلنت دندان

3. نيروي بيش از حد (Overloading)

يكي ديگر از دلايل افتادن ايمپلنت، وارد شدن نيروهاي بيش از حد به آن است. اگر ايمپلنت تحت فشار يا نيروي گاز گرفتن يا جويدن بيش از حد قرار گيرد، ممكن است دچار شكست شود. اين مشكل ممكن است در نتيجه قرار دادن نامناسب ايمپلنت يا عدم توجه به توزيع مناسب فشار بر روي ايمپلنت‌ها و دندان‌هاي طبيعي ايجاد شود.

4. كيفيت و كميت ناكافي استخوان فك

ايمپلنت نياز به مقدار و كيفيت مناسبي از استخوان دارد تا به درستي در جاي خود محكم شود. در مواردي كه استخوان فك به دليل بيماري‌هاي مختلف (مانند پوكي استخوان) يا تحليل رفتگي پس از از دست دادن دندان كاهش يافته باشد، ايمپلنت ممكن است نتواند پايداري كافي داشته باشد. در چنين مواردي، ممكن است نياز به پيوند استخوان يا تكنيك‌هاي ديگر براي بهبود شرايط استخوان باشد.

ساير مقالات : بررسي سوال اينكه براي هر فك چند ايمپلنت لازم است؟

افتادن ايمپلنت دندان ممكن است به دلايل متعددي از جمله عفونت، عدم يكپارچگي استخواني، نيروي بيش از حد، يا خطاهاي جراحي رخ دهد. با اين حال، با انتخاب پزشك متخصص، رعايت دقيق بهداشت دهان و دندان و پيروي از دستورات پس از جراحي، مي‌توان از بروز بسياري از اين مشكلات جلوگيري كرد. در مواردي كه ايمپلنت موفقيت‌آميز نباشد، مشاوره با دندانپزشك براي ارزيابي وضعيت و تعيين راهكارهاي درماني مناسب ضروري است.

با مجله دندانپزشكي ژاله ايمپلنت همراه باشيد.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ مهر ۱۴۰۳ساعت: ۰۸:۲۷:۳۵ توسط:netware موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :