عقب كشيدن فك پايين با ارتودنسي
در افرادي كه فك پايين آن ها جلو است بايد در اسرع وقت نسبت به عقب كشيدن فك پايين اقدام كنند. در ميان انواع ناهنجاري هاي دهان و دندان مربوط به عدم قرارگيري دندان هاي دو فك بر روي هم، جلو بودن فك پايين يكي از موارد شايع است كه منجر به بروز عارضه آندربايت مي شود. افرادي كه به اين عارضه مبتلا هستند، در اغلب موارد به وضوح مي توان ناهنجاري و عدم تناسب را در چهره آن ها مشاهده نمود. با بسته شدن فك به ويژه در حالت نيمرخ، شدت بيماري نمايان مي گردد. البته در برخي از بيماران شدت بيماري جلو بودن فك پايين به حدي خفيف است كه بر روي زيبايي چهره تاثير نمي گذارد اما به هر حال اين ناهنجاري هر اندازه هم كه خفيف باشد، مشكلات و عوارضي را به دنبال خواهد داشت.
سايرمقالات ... التهاب لثه در ارتودنسي
دلايل جلو بودن فك پايين
پزشكان و متخصصين ارتودنسي معتقد هستند كه همواره پيشگيري بهتر از درمان است. به اين معنا كه اگر بيماران از دلايل بروز يك ناهنجاري مطلع باشند مي توانند با مراقبت مناسب، خود را نسبت به ناهنجاري مصون دارند. فاكتورهاي زير در جلوزدگي فك پايين موثر است
سايرمقالات ... دلايل كشيدن دندان در درمان ارتودنسي
عوامل ارثي
در بروز اغلب بيماري ها، وراثت نقش مهمي دارد. براي مثال اگر يكي از والدين به جلو بودن فك پايين مبتلا هستند، احتمال ابتلاي فرزندان به اين عارضه نيز زياد خواهد بود..
ضربه به استخوان فك بالا
وارد شدن ضربه به فك بالا نيز مي تواند عامل ديگري در بروز كمبود رشد فك بالا گردد وقتي فك بالا رشد كافي ندارد فك پايين جلو زده به نظر مي رسد
دلايل نياز به عقب كشيدن فك پايين
ممكن است اين سوال براي شما پيش بيايد كه اگر جلو بودن فك پايين خفيف بوده و در چهره نمايان نشود، چه لزومي به عقب كشيدن فك پايين خواهد بود. در صورتي كه به اين ناهنجاري فك و دندان مبتلا هستيد و اقدامات درماني مناسب انجام نشود، عوارض زير بروز خواهد كرد:
خطر پوسيدگي دندان هاي رديف پايين و بالا در اثر ساييدگي بدنه دندان ها به يكديگر
ساييده شدن استخوان هاي فك و تحليل رفتن بافت آنها
بروز اختلالات گوارشي به دليل جويدن ناقص مواد غذايي و در نتيجه دشواري هضم غذا در معده
مشكل در تكلم طبيعي، صحبت كردن، و تلفظ برخي حروف
كاهش زيبايي چهره كه در نتيجه اعتماد به نفس بيمار تاثير خواهد بود.
به هم ريختن نظم دندان ها
منبع: مجله ارتوبلاگ
برچسب: ،