onlinenews onlinenews .

onlinenews

گياه‌ خواري چيست؟

براي گياه‌خوار شدن بايد رژيم تغذيه‌اي خاصي را از يك منبع معتبر انتخاب كنيد و پيرو آن دست به‌كار شويد. اگر اين روش تغذيه به درستي و كامل انجام شود بدون‌شك بهترين فوايد را براي بدن انسان خواهد داشت ولي متاسفانه افراد در بيشتر مواقع اصول و روند صحيح گياه‌‌خواري را دنبال نمي‌كنند و به مشكلات فيزيكي برمي‌خورند. جهت كسب اطلاعات بيشتر تا انتها با ما همراه باشيد.

گياه ‌‌خواري تنها به معناي عدم مصرف گوشت و مرغ نيست بلكه اين رژيم غذايي به ۲ دسته كلي تقسيم‌بندي مي‌شود:

وجترين (Vegetarian): گياه‌خواراني كه از هيچ گوشت قرمز و سفيدي استفاده نمي‌كنند ولي با خوردن محصولات لبني يا تخم‌مرغ مشكلي ندارند.

وگان (Vegan): به فرد گياه‌خواري كه به طور كلي هيچ محصول حيواني را مصرف نمي‌كند وگان مي‌گويند. در واقع اين فرد حتي محصولات لبني را نمي‌خورد.

فراموش نكنيد گياه‌‌خواري روش تغذيه خاص و ويژه‌اي است كه به طور حتم بايد توسط يك پزشك حاذق در همين حوزه براي شما تعيين شود. بسياري از افراد تنها به دلايلي همانند حمايت از حقوق حيوانات به اين سبك غذايي روي آورده‌اند ولي برخي ديگر به خاطر حفظ سلامتي خود و طول عمر بالا گياه‌‌خواري را انتخاب كرده‌اند.

رژيم گياه خواري چگونه است؟

در سال‌هاي اخير ما بيشتر از دهه‌هاي گذشته با افراد گياه‌‌خوار و رژيم غذايي گياه‌‌خواري روبه‌رو شده‌ايم، زيرا شبكه‌هاي اجتماعي با توسعه تكنولوژي بيش از پيش به تبليغ اين رژيم غذايي و ارائه اطلاعات لازم در اين مورد كمك مي‌كنند.

از اين‌رو با افزايش علم و آگاهي و همچنين مشاهده غذاهاي متنوع شايد حتي شما نيز به گياه‌خوار شدن فكر كنيد. اگر قصد داريد به اين رژيم غذايي روي بياوريد، بايد بدانيد كه اين سبك تغذيه كمي سخت است و شايد باب ميل شما نباشد. براي گياه‌‌خوار شدن بايد طبق اصول و مراحل زير پيش برويد:

به صورت ناگهاني و به يك‌باره به گياه‌‌خواري دست نزنيد.

خوراكي‌ها، چربي‌ها و پروتئين‌هاي حيواني كه تا به امروز مصرف مي‌كرديد را به يك‌باره و ناگهاني حذف نكنيد.

در مورد ذائقه و سليقه خود بيشتر فكر و جستجو كنيد.

بيشتربخوانيد... رژيم غذايي كتوژنيك

يك برنامه اصولي و دقيق براي اين سبك غذايي خود تهيه كنيد.

با توجه به اينكه بيشتر افراد بدون هيچ برنامه دقيق و اصولي به اين روش تغذيه روي مي‌آورند، با گذر زماني نه‌چندان طولاني يا از رژيم غذايي خود خسته مي‌شوند و آن را رها مي‌كنند يا اينكه بافت بدن آنها يا برخي از اعضاي بدنشان دچار مشكل مي‌شود. از اين‌رو باز هم آنها مجبور به ترك اين سبك تغذيه خواهند بود.

بيشتربخوانيد... ويژگي هاي رژيم سالمندي


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۴۰۲ساعت: ۰۲:۴۳:۱۷ توسط:netware موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :