onlinenews onlinenews .

onlinenews

رژيم غذايي بعد از جراحي لاغري (هفته به هفته)

رژيم غذايي بيمار بعد از انجام جراحي لاغري بسيار اهميت دارد زيرا نيمي از كار به عهده متخصص جراحي لاغري بوده اما رسيدگي و مراقبت بعد از عمل ساسي معده و اسليو معده و ...به منظور كاهش وزن ايده آل بسيار اهميت دارد. اين رسيدگي ها شامل تغيير رژيم غذايي و انجام ورزش پس از جراحي لاغري است. اين دو از ضروريات مورد بحث پس از جراحي لاغري است.

نكات مهم درباره رژيم غذايي بعد از جراحي لاغري

اولين نكته مهم اين است كه به هيچ عنوان نبايد معده جديد تان را با خوردن غذاهاي جامد يا پرخوري به چالش بكشيد. به خاطر داشته باشيد كه معده شما تنها قادر است ۳ تا ۴ اونس غذا را درون خود نگه دارد و اين به معناي آن است كه بيمار احتمالا پس از خوردن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوري، احساس سيري خواهد كرد. با گذشت حدود ۶ الي ۹ ماه پس از جراحي لاغري معده كش آمده و جاي بيشتري باز مي كند. اين به شما امكان داشتن رژيم غذايي نرمال و جديدي را خواهد داد.

هفته اول بعد از جراحي لاغري (فقط مايعات رقيق)

ممكن است دشوار به نظر برسد اما در هفته اول شما تنها محدود به مصرف مايعات رقيق هستيد. با اين حال، اين دوران زياد سخت نمي گذرد زيرا اغلب بيماران در اين هفته اصلا اشتهايي براي خوردن ندارند. در صورتي كه جراحي لاغري از نوع اسليو معده باشد، علت بي اشتهايي بيمار عدم وجود هورمون گرسنگي يا همان گرلين پس از جراحي مي باشد. در جراحي اسليو قسمتي از معده كه مسئول توليد اين هورمون است، برداشته مي شود.

هفته دوم بعد از جراحي لاغري

در هفته دوم پس از جراحي لاغري، بيمار مي تواند رژيم مايعات كامل را آغاز كند.

هفته سوم بعد از جراحي لاغري

در هفته سوم، بيمار مي تواند غذاهاي نرم و پوره اي را به رژيم غذاي خود بيافزايد. با اين حال سعي كنيد غذا را به آرامي و حداقل ۲۵ بار بجويد. هر غذاي كم چرب و بدون قندي كه به حالت پوره اي در آمده باشد شامل پروتئين ها، سبزيجات كم فيبر و زود هضم مي تواند مصرف شود

بيشتربخوانيد... پليسه معده چيست

هفته چهارم بعد از جراحي لاغري

اكنون كه حدود يك هفته از جراحي لاغري تان گذشته است، مي توانيد غذاهاي جامد را به رژيم غذايي خود بيافزاييد. در اين زمان مي توانيد عادات غذايي جديد و سالمي كه براي باقي عمر بايد رعايت كنيد، را آغاز كنيد. هنوز هم بايد از مصرف قند و چربي مانند لبينات پر چرب، غذاهاي دير هضم مانند استيك، سبزيجات پرفيبر و آجيل بپرهيزيد. همچنين از خوردن پاستا، سيب زميني سفيد و ديگر غذاهاي پر كربوهيدرات خودداري كنيد.

هفته پنجم به بعد

سعي كنيد غذاها را يكي يكي به رژيم غذايي خود اضافه كنيد تا ببينيد تحمل معده تان نسبت به هر يك چگونه است. دقت كنيد كه كدام مواد غذايي موجب يبوست، اسهال و ناراحتي معده تان مي شود

منبع: اسليو سرجن


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۶ تير ۱۴۰۲ساعت: ۰۲:۰۱:۱۹ توسط:netware موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :