onlinenews onlinenews .

onlinenews

ارتودنسي‌هاي جديد

در اين مقاله، ما شما را با انواعي از ارتودنسي‌هاي جديد كه با پيشرفت روش ها استفاده مي‌شوند آشنا مي‌كنيم و نقاط ضعف و قوت آن‌ها را به شما معرفي خواهيم كرد.

بيشتربخوانيد.... هزينه دندان مصنوعي چقدر است

ارتودنسي دندان ها از ديرباز يكي از روش‌هاي دندانپزشكي براي مرتب كردن دندان‌هاي به هم‌ريخته، نامرتب و از رديف خارج شده بيماران است. با اين روش مي‌توان مشكلات و ناهنجاري‌هاي دندان‌هاي خود را درمان كرد و يك لبخند زيبا و جذاب ساخت. اولين بريس‌ها يا دستگاه‌هاي ارتودنسي، بريس‌هاي فلزي بزرگي بودند كه تا مدت‌هاي طولاني روي دندان‌هاي بيمار قرار مي‌گرفتند. اين بريس‌هاي زمخت و بي‌روح فلزي، هرچند مي‌توانستند كليه ناهنجاري‌هاي خفيف، متوسط يا حتي شديد بيماران را درمان كنند، اما به دليل ظاهر زشت و طول دوره درماني طولاني كه داشتند، به كابوسي براي بيماران تبديل شده بودند.

ارتودنسي‌هاي جديد به چه روشي انجام مي‌شوند؟

در سال‌هاي اخير تحولات بسيار زيادي در روش‌هاي مختلفي كه براي درمان ارتودنسي وجود دارند، ايجاد شده است كه اين تحولات باعث مي‌شود بيماران و متخصصين ارتودنسي بتوانند با بهره مندي از ارتودنسي‌هاي جديد، به نتايجي مطلوب دست پيدا كنند. اين روش‌هاي پيشرفته و تكنيك‌هاي جديد در انجام ارتودنسي مي‌توانند بسياري از مشكلاتي را كه در زمينه دندانپزشكي وجود دارند، با روند بهتري درمان كنند. بعضي از روش‌هاي نوين انجام ارتودنسي روي دندان‌ها كه در اين مقاله به شما معرفي خواهند شد، عبارتند از:

  • ارتودنسي نامرئي
  • ارتودنسي با بريس‌هاي ديمون
  • ميني اسكرو

ارتودنسي نامرئي چيست 

 بريس‌هاي استفاده شده در اين روش نوين ارتودنسي، متحرك هستند؛ يعني اين بريس‌ها برخلاف بريس‌هاي ارتودنسي ثابت، به دندان‌هاي بيمار چسبانده نمي‌شوند و بيمار مي‌تواند در شرايط خاصي به صورت موقتي اين بريس‌ها را از روي دندان‌هاي خود بردارد. بريس‌هايي كه در ارتودنسي نامرئي استفاده مي‌شوند از جنس نوعي پلاستيك شفاف با قابليت انعطاف ساخته شده‌اند؛ به همين دليل به اين نوع ارتودنسي، ارتودنسي ژله‌اي، شفاف يا نامرئي گفته مي‌شود؛ همچنين ما ارتودنسي نامرئي را با نام ارتودنسي اينويزيلاين مي‌شناسيم.

ارتودنسي با بريس‌هاي خودتنظيم ديمون

بريس‌هاي ارتودنسي ديمون، يكي از جديدترين بريس‌ها در زمينه انجام ارتودنسي روي دندان‌ها هستند‌. اين بريس‌ها با قابليت خودتنظيمي كه دارند مي‌توانند به صورت خودكار باز و بسته شوند؛ درنتيجه ميزان اصطكاك دندان‌ها را تا حد زيادي كاهش مي‌دهند و به حركت سريع‌تر دندان‌ها كمك مي‌كنند.

بيشتربخوانيد.... مراحل ارتودنسي متحرك

ميني اسكرو چيست و چه تفاوت‌هايي با روش‌هاي ديگر انجام ارتودنسي دارد؟

ميني اسكرو يا ميني ايمپلنت، يكي ديگر از روش‌هاي ارتودنسي نوين است كه تغيير بزرگي در علم دندانپزشكي و ارتودنسي ايجاد كرده است. ميني اسكرو در مواردي كاربرد دارد كه دندانپزشك نمي‌خواهد تمامي دندان‌هاي بيمار را جابه‌جا كند. درواقع ميني اسكرو زماني استفاده مي‌شود كه دندانپزشك بخواهد بدون جابه‌جايي تمامي دندان‌هاي بيمار، تنها يك يا چند دندان را كه از رديف خارج شده اند جابه‌جا كند. در اين روش، دندانپزشك ايمپلنت‌هايي را در استخوان بيمار جاگذاري مي‌كند و اين ايمپلنت‌ها به جابه‌جايي دندان‌ها كمك مي‌كنند. با كمك ميني اسكرو مي‌توان به راحتي دندان‌ها را جا‌به‌جا كرد. برخي از مشكلاتي كه با استفاده از ميني اسكرو درمان مي‌شوند، عبارتند از:

بستن فضاهاي خالي ايجاد شده بين دندان‌ها يا اصلاح وضعيت دندان‌هاي فاصله دار

  • صاف كردن دندان‌هاي به هم‌ريخته‌
  • درمان مشكلاتي مانند اپن بايت
  • درمان و رفع مشكل چرخش داشتن دندان‌ها
  • و…

منبع: https://www.orthoblog.ir/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۴۴:۵۵ توسط:netware موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :