onlinenews onlinenews .

onlinenews

وقت اورژانس ارتودنسي چقدر طول مي كشد؟

اگر دستگاه متحرك ارتودنسي بشكند يا گم شود و يا اگر براكت دستگاههاي ارتودنسي ثابت به هر دليلي بشكند و يا هر گونه مشكلي براي آنها ايجاد شود به علت حركت نابجاي دندان و به علت آسيب به مخاط دهان بيمار مي بايست با تماس تلفني وقت اورژانس گرفته و فوراً مراجعه نمايد. اما قبل از تماس با كلينيك ارتودنسي تماس بگيريد كه مشكل شما واقعا اورژانسي است يا يك وضعيت عادي و معمولي است. بهتر است با موارد ذيل اشنا شويد. در واقع موارد معدودي است كه به عنوان وضعيت اورژانسي در ارتودنسي در نظر گرفته مي شود اين موارد عبارتند از:

  • تروما يا آسيب هاي وارده به دندان دهان يا صورت
  • التهاب و قرمزي لثه و صورت كه پيش رونده است و از حالت عادي خارج است
  • درد شديد و غير قابل كنترل و پيش رونده در ناحيه دهان و دندان و صورت

در صورت مشاهده هر يك از موارد بالا سريعا وقت اورژانسي ارتودنسي بگيريد.

بيشتربخوانيد... هزينه جرم گيري دندان در سال 1402

وقت اورژانس ارتودنسي چقدر طول مي كشد ؟

بعد از اين كه متخصص ارتودنسي وضعيت را بررسي و معاينه كرد 20 الي 30 دقيقه زمان مي برد تا براكت هاي جديد آماده شوند. زماني كه با مطب يا كلينيك ارتودنسي تماس مي گيريد و درخواست وقت اورژانسي براي بررسي وضعيت براكت ها مي كنيد به شما وقت همان روز يا يك الي دو روز آينده اعلام خواهد شد تا هرچه سريعتر براكت هاي ارتودنسي ثابت شما جايگزين و يا ترميم شوند. توجه كنيد هميشه از دست دادن يك براكت اورژانس دندانپزشكي و ارتودنسي محسوب نمي شود و در برخي موارد مي توانيد صبر كنيد تا زمان نوبت بعدي فرابرسد. در اكثر مواقع اگر دردي احساس نمي كنيد و يا از دست رفتن يك سيم ارتودنسي مشكلي براي شما ايجاد نكرده ديگر نيازي به وقت اورژانس ارتودنسي نداريد. اگر قسمتي از براكت از دست برود نياز به وقت اورژانسي ارتودنسي داريد

بيشتر بخوانيد... قيمت ارتودنسي ژله اي

توجه كنيد اگر قسمتي از براكت شما خراب شد و جدا شد حتما با كلينيك ارتودنسي تماس بگيريد و وضعيت را شرح دهيد تا در صورت لزوم براي شما وقت اورژانسي ارتودنسي در نظر گرفته شود. درمواقعي كه قسمتي از براكت جدا مي شود آن را نزد خود نگه داريد تا در زمان مراجعه به پزشك متخصص ارتودنسي خود آن را ارائه كنيد. در برخي موارد بيمار تكه جدا شده را قورت مي دهد. در اين وضعيت بيمار بايد غذاي پر فيبر ميوه و سالاد ميل كند تا هرچه سريعتر تكه اي كه قورت داده است را دفع كند تا از بروز مشكلات گوارشي جلوگيري كند. در مواقعي نيز بيمار رابربند را قورت مي دهد كه اگر به جنس پلاستيك رابربند آلرژي و حساسيتي نداشته باشد مشكل خاصي براي او ايجاد نمي كند و حداقل طي 2 تا 3 روز آن را دفع خواهد كرد.

منبع: https://www.orthoblog.ir/


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ساعت: ۱۲:۵۷:۲۱ توسط:netware موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :