onlinenews onlinenews .

onlinenews

مهم ترين عامل در شكست ايمپلنت دندان چيست؟

ايمپلنت روشي محبوب در بين بيماران است كه اميد به داشتن طرح لبخند  زيبا و درخشان را در آنها زنده كرده است. جايگزيني دندان هاي از دست رفته، هيچ وقت به اندازه اين روش طبيعي و ماندگار نبوده است. اما ايمپلنت به همان نسبت كه شبيه دندان طبيعي است، به همان اندازه نيز دچار بيماري هاي دهان و دندان مي شود. بيماري پري ايمپلنت يكي از اين عوارض است كه به التهابي پاتولوژيك در اطراف پايه ايمپلنت گفته مي شود. مراجعه و تشخيص به موقع سهم زيادي در موفقيت درمان دارد. عدم درمان باعث شكست ايمپلنت و از دست رفتن آن مي شود. در ادامه با مجله لاچينه همراه باشيد.

بيماري پري ايمپلنت:

اين عارضه به دو دسته زير تقسيم مي شود:

بيشتربخوانيد... ارتودنسي نامرئي دندان

موكوزيت پري ايمپلنت:

موكوزيت به التهاب و زخم در بافت نرم در اطراف ايمپلنت اشاره دارد و يك پاسخ برگشت پذير به پاتوژن هاي پريودنتال است. معمولا روش هاي درماني ساده و رعايت بهداشت دهان و دندان باعث برگشت بيماري و بهبودي بافت آسيب ديده مي شود. عدم درمان باعث تشديد عارضه به نوع پيشرفته تر آن مي شود.

پري ايمپلنتايتيس:

پري ايمپلنتايتيس نوع پيشرفته بيماري است. فرآيند التهابي مخرب اين بيماري بر روي بافت نرم و سخت اطراف ايمپلنت دندان تاثير مي گذارد. اين بيماري شديدتر از نوع قبلي است و منجر به تحليل استخواني در موضع التهاب مي شود. درمان اين عارضه به روش هاي جراحي و تهاجمي نياز دارد. عدم موفقيت در درمان باعث شكست ايمپلنت و از دست رفتن آن مي شود. علائم موكوزيت: خونريزي با بررسي موضع التهاب قرمزي و تورم بافت نرم عدم تحليل استخواني در موضع آسيب ديده علائم پري ايمپلنتايتيس: نقص استخواني حفره اي شكل در موضع مبتلا خونريزي يا ترشح چرك در بررسي بافت مبتلا پاكت بيش از ۴ ميلي متر در اطراف پري ايمپلنت

بيشتربخوانيد... برگشت ارتودنسي

براي تشخيص اين عارضه وجود صرفا يكي از علائم فوق كافي نيست. تشخيص و تاييد اين عارضه به بررسي جامع و كامل توسط دندانپزشك نياز دارد. در صورتي كه در ناحيه ايمپلنت دچار التهاب و خونريزي هستيد يا احساس مي كنيد دندان ايمپلنت شده كمي متحرك است، براي معاينه و درمان هر چه سريع تر به دندانپزشك خود مراجعه كنيد. درمان بيماري پري ايمپلنت بايد به صورت سيستماتيك انجام گيرد. رفع پلاك و باكتري از عمق پاكت ها به همراه جراحي و/يا روش هاي غير جراحي در كنار تجويز داروهاي آنتي بيوتيكي براي پيشگيري از پيشرفت بيماري ضروري است.

بيشتربخوانيد... لمينت دندان يا كامپوزيت


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۱۱:۴۱:۳۱ توسط:netware موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :